Carla Pârv, voleibalista cu dublă legitimare, care evoluează pentru CSU Politehnica Timișoara și pentru CSȘ Bega, s-a numărat printre componentele naționalei României U17, prezentă la Campionatul European de volei feminin. A fost una dintre jucătoarele de bază și a avut evoluții în care s-a remarcat. România a înregistrat două victorii și cinci înfrângeri la turneul final. 

Cu Carla Pârv printre protagoniste, naționala U17 de volei a României s-a aliniat la startul Campionatului European, care se desfășoară în Serbia și Ungaria, în această perioadă. Născută la Timișoara, Carla Pârv, care evoluează cu dublă legitimare la CSȘ Bega și la CSU Politehnica Timișoara, în Liga a II-a, la senioare, a avut evoluții apreciate la turneul final. În meciul câștigat contra naționalei similare a Franței, sportiva noastră a fost cea mai bună realizatoare, cu 14 puncte reușite. 

România U17 a făcut parte dintr-o grupă alături de naționalele similare ale Sloveniei, Turciei, Franței, Germaniei, Ungariei și Belgiei. A înregistrat două victorii, în fața Franței și a uneia dintre gazdele turneului, Ungaria. A cedat celelalte partide. „Tricolorele” au încheiat turneul final pe locul 14 din cele 16 competitoare. Meciurile s-au desfășurat la Bekescsaba. 

Născută la Timișoara, Carla Pârv este una dintre speranțele voleiului feminin din România. A început acest sport încă din clasa I, la CSȘ Bega, sub îndrumarea Cerasellei Șerban. De la 14 ani, în ciuda vârstei, evoluează și contra senioarelor, în Liga a II-a de volei feminin, la CSU Politehnica Timișoara. Un aspect consistent care i-a ridicat mult nivelul de joc și a transformat-o într-o voleibalistă precoce. 

„Pentru CSU Politehnica și CSȘ Bega este un lucru foarte mare faptul că a dat la EURO U17 o jucătoare cum e Carla Pârv, născută la Timișoara, unde a fost crescută ca sportivă. Mai ales pentru mine, personal, e o onoare. E important și pentru oraș, chiar dacă investiția este în mare parte a părinților și a cluburilor. Sunt mândră și bucuroasă faptul că ea a avut această șansă. Prestațiile ei sunt influențate simțitor și de faptul că deja, de câțiva ani, evoluează și la senioare. Simte jocul, știe să se așeze în teren, să servească, să atace cu o altă forță. Se vede că este o sportivă complexă și că are foarte multe jocuri în spate”, a spus Cerasella Șerban, antrenoare la CSȘ Bega și CSU Politehnica Timișoara.