Opt medalii au fost câștigate de sportivii de la CSU Politehnica la Cupa României la Laser Run, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara. Atât la masculin, cât și la feminin, clubul alb-violet a câștigat Cupa României prin Cosmin Ardelean, respectiv Ana Ivan. 

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu CSU Politehnica a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Banatul, Cupa României la Laser Run (alergare și tir). Au fost 64 de sportivi la start, iar opt dintre cei care au concurat pentru CSU Poli au câștigat medalii naționale.

Cosmin Ardelean de la CSU Poli a câștigat Cupa României la seniori, iar medalia de argint a fost obținută de Alexandru Sas. Ana Ivan a fost prima în competiția senioarelor. 

Primele poziții au fost obținute de sportivii de la CSU Poli și la categoria Tineret (19-21 de ani). Alexia Cuțaru s-a impus la feminin iar la masculin primele două poziții au fost obținute de Erik Krausz și Bogdan Toader. 

CSU Poli a dominat Cupa României și la categoria U17. Eduard Păuleț a terminat pe prima treaptă a podiumului, iar Nicolas Tănăsciuc s-a clasat pe poziția a doua. 

„După muncă, și răsplată. Sunt performanțe așteptate pentru mine. Știu care sunt capacitățile sportivilor pe care îi pregătesc, iar efortul pe care l-au depus în ultima perioadă a dat rezultate”, a concluzionat Gyula Gallovits, antrenorul sportivilor de la CSU Politehnica Timișoara.