Sportivii de la CSU Politehnica Timișoara au câștigat două medalii la Campionatul Național de Fond, seniori. Andrei Popovici și Bogdan Gorea s-au aflat în aceeași barcă și au câștigat o medalie de bronz și una de argint la seniori, dublu rame și dublu vâsle.

CSU Politehnica Timișoara a fost prezentă cu trei echipaje la Campionatul Național de Fond destinat seniorilor, care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni, la Complexul Național „Elisabeta Lipă” din Snagov. Vineri, în prima zi, canotorii alb-violeți au urcat pe podium la dublu rame. Andrei Popovici și Bogdan Gorea au cucerit medalia de bronz.

Același echipaj al CSU Politehnica Timișoara, format din Andrei Popovici și Bogdan Gorea, a câștigat, sâmbătă, 11 noiembrie, medalia de argint la dublu vâsle masculin, categoria ușoară. Echipajul de patru vâsle seniori al Politehnicii Timișoara, format din Adrian Maghiar, David Crașovan, Alexandru Crașova și Cătălin Moga, a terminat pe locul 5. 

„Sunt foarte mulțumită de rezultatele sportivilor noștri, în ciuda ghinioanelor care nu depind doar de noi. Și echipajul care nu a luat medalie, a venit foarte bine, ca timp, ținând cont că au concurat contra unor componenți ai loturilor naționale. Nu ne putem compara. În prima probă, puteam veni mult mai bine, trebuia să câștigăm. O săptămână în plus de pregătire pe lacul de la Snagov ar fi făcut diferența. Rezultatele pe care le-au obținut sportivii noștri sunt demne de apreciat”, a transmis Ecaterina Calapiș, antrenoarea de la CSU Politehnica Timișoara.