Politehnica Timișoara a pierdut în penultima etapă a Diviziei A la handbal masculin, în deplasarea de la Târgu Jiu. A fost o înfrângere cu scorul de 32-38, după 15-16 la pauză.

Handbaliștii alb-violeți au jucat sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 14, în Sala Sporturilor Târgu Jiu, în fața celor de la CSU „Constantin Brâncuși”, în penultima etapă a Diviziei A la handbal masculin. A fost o primă repriză echilibrată, în care s-a mers cap la cap până la scorul de 12-12. Apoi, gorjenii s-au distanțat la două goluri, 14-12, respectiv 15-13. Prima repriză s-a terminat cu scorul de 16-15 în favoarea gazdelor.

După revenirea de la cabine, handbaliștii antrenați de Emil Stolojan au ținut aproape până la scorul de 20-20. Amfitrionii s-au desprins în ultimul sfert de oră al partidei. Meciul s-a terminat cu scorul de 32-38 în cele din urmă.

De la Politehnica Timișoara, cel mai bun marcator a fost Cristian Spatariuc, care a totalizat 10 goluri. A fost, totodată, și cel mai bun marcator al meciului. Valentin Dincă și Sebastian Măceșanu au marcat câte patru goluri, iar Andrei Stolojan a contribuit cu trei reușite. Vlad Loghin, Miodrag Cornit, Rareș Racoceanu și Gigel Badea au marcat fiecare câte două goluri.

În ultima etapă a sezonului, Politehnica Timișoara va juca pe teren propriu, joi, de la ora 17:30, contra celor de la Unirea Sânnicolau Mare.