CSU Politehnica Timișoara încheie cu o înfrângere sezonul 2023-2024 al Divizie A la handbal masculin. A fost un ultim meci în care alb-violeții au cedat cu scorul de 41-44, în Sala „Constantin Jude”, în fața Unirii Sânnicolau Mare.

Final de sezon pentru handbaliștii de la Politehnica Timișoara. În ultima etapă din cadrul Diviziei A, alb-violeții au primit vizita unei alte echipe din Timiș, Unirea Sânnicolau Mare. A fost un meci care s-a încheiat cu nu mai puțin de 85 de goluri!

Handbaliștii antrenată de Emil Stolojan au condus pe mai tot parcursul primei reprize, iar în minutul 36 încă se aflau în avantaj, scor 26-24. Timișorenii au fost egalați, apoi oaspeții s-au distanțat la 27-32. A urmat un final echilibrat, în care Politehnica restabilea egalitatea, 38-38. Mai erau mai puțin de patru minute de joc, iar oaspeții aveau avantaj de un gol. Până la urmă, tabela din Sala „Constantin Jude” a arătat 41-44 în favoarea adversarilor.

Sebastian Octavian Măceșanu, cu 12 goluri, a fost cel mai bun marcator al Politehnicii Timișoara. Cristian Spatariuc a reușit opt goluri din nouă aruncări.