Atleții Politehnicii Timișoara se vor lupta pentru locurile de pe podium la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală, la mai puțin de o săptămână de când au câștigat medalii la Campionatul Național de semimaraton (21,1 km), care au avut loc la București. Competiția se va desfășura loc la Câmpulung Moldovenesc, în perioada 27 – 28 aprilie 2024.

Prima cursă va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, se va desfășura pe o distanță de 7 kilometri și va fi doar alergare verticală. În cea de-a doua zi a competiției, duminică, 28 aprilie, atleții Politehnicii Timișoara vor fi la startul cursei de alergare montană scurtă, care se va desfășura pe o distanță de 14 kilometri.

Politehnica Timișoara este reprezentată la feminin de Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro. La masculin, pentru clubul alb-violet vor alerga Cosmin Ardelean, Erik Krausz și  Bogdan Toader. Evoluțiile acestora vor conta atât în clasamentul individual, cât și pe echipe.

Vă reamintim, la Campionatul Național de semimaraton care a avut loc duminică, 21 aprilie, Iulia Mărginean a câștigat medalia de bronz la tineret. Pe echipe, la feminin, Politehnica Timișoara s-a clasat pe poziția a doua la senioare, iar la masculin, tineret, a obținut medalia de bronz.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.