Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi și Felix Dogariu au câștigat medaliile de bronz la individual. În clasamentul pe echipe, floretistele alb-violete au terminat pe poziția a treia a podiumului.

Echipa Politehnicii Timișoara a câștigat medalia de bronz la floretă feminin. Clubul alb-violet a fost reprezentat de Ecaterina Gorobeț, Ingrid Miti Bikfalavi, Diana Suta și Karina Tal, care au trecut de CSA Steaua București II în meciul pentru locul 3, scor 45-40. În semifinale, floretistele antrenate de Livius Buzan au cedat în fața primei echipe a Stelei, scor 22-45. În întrecerea masculină pe echipe, CSU Politehnica Timișoara (Felix Dogariu, Nikitas Gherman, Mihnea Robănescu) a terminat pe locul 7.

În clasamentul individual la floretă tineret, feminin, Ingrid Miti Bikfalvi a câștigat medalai de bronz. Aceeași poziție a fost obținută de Felix Dogariu, la floretă tineret, masculin. Sportivul legitimat la CSU Politehnica Timișoara a fost învins în semifinale de Alexandru Pîrva de la CSA Steaua București, scor 9-15, cel care avea să câștige finala.