Atleții Politehnicii Timișoara au fost la înălțime și la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală. Au urcat pe podium în ambele probe ale concursului de la Câmpulung Moldovenesc au, unde au câștigat medaliile de argint.

La doar o săptămână după ce au cucerit medalii la Campionatul Național de semimaraton (21,2 km), care s-a desfășurat pe șosea, atleții Politehnicii Timișoara s-au aliniat la startul unei alte competiții solicitante – Campionatul Național de alergare montană. A fost o primă zi de concurs în care a avut loc proba de alergare verticală, pe o distanță de 7 kilometri, unde alb-violeții au obținut medalia de argint în clasamentul pe echipe, la masculin, tineret (U23).

Evoluții consistente au avut și în a doua zi a concursului, la cursa de alergare montană scurtă, pe distanță de 14 kilometri. Tot la masculin, Politehnica Timișoara (în componența Cosmin Ardelean, Erik Krausz și  Bogdan Toader) a terminat pe locul secund și a câștigat medalia de argint.

La feminin, Politehnica Timișoara a fost reprezentată de Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.

Citește și:

FOTO. Politehnica Timișoara câștigă trei medalii la Campionatul național de floretă tineret