Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Gabriel Voicu a terminat pe locul 2 cursa de 800 de metri de la „Papaflessia International Athletics”, competiție care a avut loc în Kalamata, oraș situat în sudul Greciei. Anita Zaro, aflată la studii în SUA, a urcat pe podium la „MAC Conference Outdoor Championship”.

Gabriel Voicu s-a aflat printre sportivii care au participat duminică, 12 mai, la „Papaflessia International Athletics”, un concurs internațional care adună la start sute de sportivi de top care a avut loc în Kalamata, oraș situat în sudul Greciei. Atletul Politehnicii Timișoara s-a remarcat în proba de 800 de metri, pe care a terminat-o pe poziția a doua, în spatele polonezului Patryk Sieradzki. Cristian Gabriel Voicu a trecut linia de finish în 1:47.59, ceea ce înseamnă un nou record personal.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, o altă atletă legitimată la Politehnica Timișoara, Anita Zaro, plecată la studii în Statele Unite ale Americii, s-a remarcat la „MAC Conference Outdoor Championship”, care a avut loc în Detroit. Zaro s-a aflat la startul cursei de 3000 de metri obstacole, unde a terminat pe locul 3, în 10:24.26. Și în cazul ei este vorba despre un record personal.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.